Hírek

2009.09.16. 02:22

Bemutatták a szocialista képviselőjelöltet

Lenti (gyf) - Sajtótájékoztató keretében mutatta be a 4. számú egyéni parlamenti választókerület szocialista képviselőjelöltjét Horváth Csaba, az MSZP lenti elnöke. Ezt követően Rada Tamás beszélt önmagáról és programjáról.

Horog László

A 34 éves letenyei születésű kertépítő vállalkozó Becsehelyen él, de rokoni szálak Lentihez is fűzik.

Választási programja vázát egyedül állította össze, ám annak kiegészítésében számít a kerület lakóira is, akikkel folyamatos párbeszédet kíván folytatni. Programjában kiemelt helyen szerepel a munkahelyteremtés, a helyi vállalkozók támogatása, a tehetséges helyi fiatalok segítése, a közbiztonság erősítése, a segélyezés rendszerének újragondolása.

Lapunk kérdésére - miszerint miért volt szükség a jövő év tavaszára várható választások előtt ennyi idővel bemutatni a jelöltet - Horváth Csaba annyit mondott, hogy meg kell ismertetni Rada Tamást a kerületben lakókkal. Ennek érdekében lehetőségként a helyi rendezvényekre is alapoznak, hiszen a tömegeket megszólítani egyre nehezebb, így nem választási fórumok révén kívánják Rada Tamást bemutatni, hanem a közvetlen találkozásokra törekszenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!