Hírek

2009.07.21. 02:27

Zámoriak juliálisa

Keszthely (há) - Az elmúlt hétvége változékony időjárása nem kedvezett a Zámori juliálisnak, de kevesebb programmal, s szűkebb körben mégis megtartották.

Horányi Árpád

A Libás strandon a szombat délelőtti események zöme zavartalanul lezajlott, a kulturális műsorok maradtak el, ám aki a helyszínre látogatott, a szíveslátásnak így sem maradt híján.

- Megzavart bennünket az eső, de amennyire az időjárás engedi, megtartjuk az ünnepet - mondta dr. Kovács István, a rendező Zámor Térségért Egyesület elnöke. - Nagy nevezői létszámmal zajlott le a reggeli horgászversenyünk, szép számú résztvevője volt a tábori szentmisének is, a Zámor Kupáért folyó kispályás labdarúgó küzdelmeket már kisebb szünetekkel tudták végigjátszani a csapatok.

Így fokozott izgalmak közt született meg a körmérkőzések eredménye.

- Eddig két éven át az önkormányzat csapata tudta magáénak a vándorkupát, most harmadszorra ezt nem tudták megvédeni. A győztes ezúttal egyik társszervezetünk: a Kiskeszthelyért Egyesület csapata lett - tájékoztatott az eredményről dr. Kovács István.

A rendezvénysátor menedéket adott a kitartó vendégeknek és a háziaknak, akik a főzést nem adták fel: a megcsappant létszámnak megfelelő adagban főzték meg a gulyást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!