Hírek

2009.07.28. 02:27

A bornapok után sörnapok jöttek

Cserszegtomaj (há) - A tradicionális borfesztivált követően az immár ugyancsak hagyománnyá vált III. Sörnapok színes programsorozatával kínált szórakozást az üdülőtelepülés.

Horányi Árpád

A rendezvényen a zene, a sport kapott főszerepet a hűsítő habos ital mellett. A hangulatot a műsor nyitányaként a Zalaapátiból érkezett harmonikazenekar pezsdítette a Szabó István Általános Iskola udvarán felállított színpadon. Emlékszel még... címmel opera-operett gálakoncertet adott Bálint Natália és Csobolya József, a klasszikus zeneirodalom legszebb, legismertebb műveiből válogatva.

A kétnapos rendezvényen ugyancsak operettműsorral vendégszerepeltek a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészei, bemutatkozott a Rezidance Tánccsoport, musical produkcióval lépett fel Nagy Barbara és Molnár Attila. A Margit-kilátónál a Kinizsi Íjász Egyesület versenyét tekinthették meg az érdeklődők.

Esténként báli zene mellett tölthették az időt a vendégek. A képzőművészet iránt érdeklődők is találhattak maguknak programot: a napokban zárult Szabad Művészet Alkotótábor lakóinak helyben készített munkából nyílt kiállítás, ami augusztus 20-ig látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!