Hírek

2009.05.25. 02:26

Pártszimpátiától függetlenül szavazni

Zalalövő (ag) - Az európai parlamenti választáson való részvételre buzdított Fónagy János országgyűlési képviselő, volt közlekedési és vízügyi miniszter, aki szombaton Zalalövőn járt.

MTI

A lakossági fórum előtti sajtótájékoztatóján Vig László, a körzet országgyűlési képviselője társaságában arról beszélt, hogy az emberek felmérték, változásra van szükség. Fónagy János véleménye szerint a brüsszeli parlamentben megszerezhető 22 helyből 14-15 juthat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek. Támogatásuk azért lenne fontos az országnak, mert az uniós parlament legnagyobb, néppárti frakciójába kerülve a többiekhez képest hatékonyabban tudják hazánk érdekeit képviselni. Márpedig ez azért lényeges, hívta fel rá a figyelmet, mert a közösség, amelynek öt éve vagyunk tagja, nem baráti társaság, hanem gazdasági érdekérvényesítő szervezet. Ennek szem előtt tartásával mindenkit arra kért, hogy menjen el június 7-én szavazni és pártszimpátiáját félretéve, saját érdekeit szem előtt tartva voksoljon. Ez egyben véleménynyilvánítás lesza Gyurcsány-Bajnai kormány ténykedéséről is, tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!