Hétvége

2013.11.08. 09:48

Staféta Gallai Gábornéval

Az elmúlt héten Takács Ferenc karate edző Gallai Gábornénak, a zalaegerszegi Helikon Táncklub vezetőjének adta tovább a stafétát, azt kérdezve, mit adott számára a tánc az elmúlt 40 év alatt.

Magyar Hajnalka

- Mindent, hiszen azt csinálom, amit szeretek -  összegez Gallai Gáborné, Ibolya. - A szüleim közgazdásznak, tanárnak  szántak, nagy bátorság kellett ahhoz, hogy  33 éve a táncoktatást választottam. Hiszem, hogy a tánc a legszebb kétszemélyes hobbi, amelyben mindenki megtalálhatja önmagát, kapcsolatokat alakíthat ki. Az évek során a tánc és a mozgás örömét próbáltam átadni tanítványaimnak. Felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkoztam, szeretetük feledtette a hálátlan pillanatokat.  Ebben az eredménycentrikus világban a Helikon Táncklub lehetőséget adott tehetséges és kevésbé tehetséges gyerekeknek egyaránt. Bár a versenyzés célt ad, de egy fellépésen görcs  nélkül táncolhat mindenki. Szeretem, ha a mosoly igazi az arcukon. Köszönöm mindazoknak, akik velem tartottak.

 

Fotó: Katona Tibor



Gallai Gáborné a stafétát Ambrus Adriennek, a ZVMK (volt Apáczai ÁMK) könyvtára vezetőjének adta tovább, azon gondolat jegyében, hogy az utóbbi időben kevesebben jönnek táncolni, vajon, olvasni szeretünk-e még?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!