Hétvége

2013.04.26. 15:57

Staféta Virrasztó Zsolttal

Legutóbb Gecse László, a zalaegerszegi Zala-Depo Kft. ügyvezető igazgatója kérdezte lapunk főszerkesztőjétől, Virrasztó Zsolttól: mikor lesz elérhető, hogy az önkormányzat által leadott limlom-akció hirdetése teljes egészében, eredeti szövegezésben, a lényeges információk kitörlése nélkül jelenjen meg a Zalai Hírlapban.

- Gecse úr vélhetően lapunk rendszerint hétfőnként megjelenő Városháza rovatára utal, amelyben írásos megállapodás alapján Zalaegerszeg, Nagykanizsa és Keszthely polgármesteri hivatala jelentetheti meg  önálló költségvetéssel nem rendelkező szervezeti egységeinek közleményeit. Jóllehet a Zala-Depo Kft. értelemszerűen  nem tartozik ezek közé,  mivel a lomtalanítási akció mindenkit érintő szolgáltatás, lehetőségeinkhez mérten mégis helyet biztosítottunk benne az akcióval kapcsolatos közlendőiknek. A hozzánk eljuttatott dokumentumok azonban olyan terjedelmesek voltak, hogy ha változtatás nélkül tettünk volna ezeket közzé, sok esetben számos más zalaegerszegi információt, de még nagykanizsai és keszthelyi  közleményeket is ki kellett volna hagynunk a Városháza rovatból. Azt  pedig talán  Gecse úr is belátja, hogy a három önkormányzat rendelkezésére álló újságoldal nem szolgálhatja heteken át csupán egyetlen zalaegerszegi cég, az általa vezetett, és a hirdetési kiadásain nyilván így spórolni igyekvő Zala-Depo érdekeit.

Ennek ellenére egyébként összesen hat alkalommal hívtuk fel a város lakóinak figyelmét a lomtalanítási akcióval kapcsolatos leglényegesebb tudnivalókra. Nem csupán közleményekben, hanem nagyobb terjedelmű szerkesztőségi cikkben is. Jó szándékkal, természetesen ingyenesen, s beértük volna egy köszönömmel is...

Visszabillentve e rovatot az eredeti kerékvágásba, Virrasztó Zsolt a zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám AMI énekkarát vezető Ladvenicza Évának adta tovább a stafétát. Azt kérdezte: mennyire voltak hangosak  a kórus elmúlt hónapjai, és mennyire lesznek hangosak az elkövetkezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!