Hétvége

2011.08.26. 17:45

Túllépte a látogatószám a tavalyit az AquaCityben

Péntek délután túllépte a látogatószám a tavalyit a zalaegerszegi aquaparkban. Gyutai Csaba polgármester és Kugler László, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft. ügyvezetője a bejáratnál várták azt a szerencsést, aki az idei szezonban az ötvenhétezer-hétszáztizenegyedik jegyet váltja meg, belépésével ugyanis eggyel meghaladja a látogatószám a tavalyit.

Szabó Judit

Kugler László elmondta: azért tartja ezt jelentős eseménynek, mert a korábbi években csökkenést mutatott a csúszdapark forgalma. A szerencsés látogató a zalaegerszegi Nagyfiné Fehér Annamária volt, aki két kislányával, Jázminnal és Lucával érkezett.


Ajándékba belépőjegyeket és pólókat kapott, valamint egy felfújható cápát. A gyesen lévő családanya elmondta: el sem tudta képzelni, miért fordul minden tekintet feléje, amikor belép, s kinek szól a trombitások fanfárja, de nagyon örült az ajándékoknak és a kis ünnepségnek, amely pezsgőzéssel ért véget.



Minden, ami Balaton


Nyár 2011


További zalai programok itt!


Fesztivál 2011


Turizmus dosszié

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!