Hétvége

2011.07.18. 05:17

Válassz könyvet! Kalandos és szerelmes történetek várnak

Bár a nyár elsősorban a fogócskázásról és a fára mászásról szól, lehet, hogy lesznek olyan szabad óráid is, amikor szívesen kezedbe vennél egy jó könyvet. Ugorjatok el a könyvtárba és keressetek magatoknak a kötelező olvasmány mellé még mást is, mi ajánlunk nektek néhányat!

Zalai Hírlap

Erich Kästner klasszikusa, A két Lotti ugyan sok helyen szerepel kötelezőként, de ha a ti iskolátokban nem, feltétlenül olvasd el! Egy tóparti táborban találkozik két egymásra a megdöbbenésig hasonlító kislány, Lotte és Louise. A lányok a legjobb barátnők lesznek. Talán még ennél is szorosabb kapcsolat fűzi össze őket és szüleiket?

Berg Judit könyve, a Rumini Datolyaparton egy harcos ütközetbe vezet be titeket, ugyanis a partot kell megvédeni a bátor tengerészeknek, Rumininek és csapatának a dzsungel különös lényei ellen. Ebben persze a Szélkirálynő legénysége is a segítségükre van, de sajnos a hajójuk odavész az ütközetben.

Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! ez a címe Geronimo Stilton legújabb kalandjának. Ezúttal Rázdmegjól Rezső bárjának ajtajában csap a szél hősünk arcára egy papírfecnit. Lottószelvény az, amit valamilyen megfontolásból nem dob ki. S milyen jól teszi!

A Jéghercegnő egy igazán csajos olvasmány. Fantázia Birodalmának öt hercegnője van, róluk szól a sorozat. Nives, a jéghercegnő tudja, hamarosan férjet kell választania magának. Érkezik egy különös herceg a kastélyba...  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!