Hétvége

2009.12.31. 03:29

Humorunknál vagyunk - A bajuszok két oldalán

Nehéz lenne kihagyni zalai klasszikus humoristánk örökbecsű poénját a fenti kép láttán: Bödőcs Tibor szerint Kövér László olyan, mintha megevett volna egy nádfedeles falut, s most falugyűlés van nála.

Zalai Hírlap

A tekintélyes férfiarcszőrzet egyébként nekem szimpatikus. Hetyke viselőjét energikus fiatal - ja, fiatal demokratáink lassan túljutnak az ötvenediken! - magyar embernek mutatja.

Mint látjuk, Kövér László a bajusz mindkét felével egyforma barátságot ápol. Furcsa is lenne, ha a baloldalit lekommunistázná reggelente a tükörben, a jobboldalival pedig megtárgyalná, kinek kéne aznap elhúzni a balfenéken. Ehelyett tán azt gondolja: jobb felét húzom, nekem fütyül, bal felét húzom, nekem fütyül. Morzsányi a különbség.

 Látható, bajuszdivat követők már akadnak, igaz, az eredeti dizájn nehezen rekonstruálható. 2010 tavaszáig tán még megteszi a kóc. A kenderkötelet nem is szeretné senki másra használni.


További szilveszteri malacságok és újévi humor bombák itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!