Hétvége

2009.10.03. 07:49

Miss Hungary kerestetik: 36 szexi lány a hévízi kifutón (képgalériával)

ZH - Sokszor nem is tudja az ember, melyik szépségverseny az, amit érdemes figyelemmel kísérni, annyi fajta létezik már.

Kerkai Attila

Csütörtökön este a hévízieket és az ott tartózkodó turistákat minden bizonnyal lekötötte az a program, amit a Miss Hungary versenyzői látványban nyújtottak a színpadon. Szavazhatott a publikum, aminek a tétje az volt, hogy ki lesz a város szépe.


Az eddigi rostákon sikeresen átjutott 36 lány fineis előtti fotótáborát ez évben Hévízen tartották. A versenyzőkre szvazhattak a városlakók és az ott üdülő vendégek - ZH fotó: Katona Tibor
A FOTÓRA KATTINTVA TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

Huszonnégy évvel ezelőtt rendezték meg az első, nemzetközi szinten is figyelemmel kísért Miss Hungaryt, mely azóta, bár nincs egyedül a hazai hasonló szervezések tekintetében, máig rangos eseménynek minősül a szakmában. Az idei verseny döntőjét novemberben tartják a Nemzeti Színház épületében. A finálét eddig már két elődöntő előzte meg. A rostán sikeresen átjutott harminchat lány finis előtti fotótáborát ez évben Hévízen tartották. Répás Lajos, a Miss Modellügynökség és versenyiroda ügyvezető igazgatója elárulta, nagyon tartalmas volt az elmúlt hét. Tőle tudjuk, hogy sok olyan lány akad a jelöltek közt, aki még a Dunántúlon sem járt. Csodálatos város remek szállodájában látták vendégül őket.

Megismerték a versenyzők a város nevezetességeit, s több kulturális és sportprogramon vettek részt. De a lényeg természetesen maga a megmérettetés.

- Nálunk a határon túli magyarok is ringbe szállhatnak, és ami szintén sajátosságunk, hogy tini kategóriában is indulhatnak a lányok, amire 14 éves kortól lehet nevezni - tájékoztatott Répás Lajos. -Amikor vége a versenynek, nálunk akkor kezdődik a tényleges munka. Megpróbálunk a lányoknak lehetőséget biztosítani, hogy modellként vagy filmszereplőként érvényesüljenek a továbbiakban. A Miss Hungary résztvevője volt annak idején Bódi Sylvi és Debreceni Zita is.

A 18 éves Boczák Nikolett Soltvadkertről érkezett, jelenleg főiskolás hallgató a BKF kommunikáció és média szakán. Túl van már több szépségversenyen is, megszokta a színpadot:

- Szeretnék nyerni, de nem szoktam ezen sokat gondolkozni. Erősnek találom a mezőnyt, és van egy kis rivalizálás. Nagyon jól érezzük Hévízen magunkat, sokat fotóztak minket, de azért belefért a programba egy kis szórakozás és pihenés is. Nem befolyásol szerintem minket a döntőnél az, hogy itt ki nyer.

A sok gyönyörű lány gyűrűjében fotózkodtak is a nézők, majd szavazhattak. Legtöbben még nem vettek részt hasonló rendezvényen, mint ahogy Tombor Nándor felsőpáhoki fiatalember sem.

- Tényleg nagyon szépek a lányok. Kisportoltak, feszesek. Jól néznek ki, ami további színvonalas versenyt ígér. Igaz, nem vettem észre nagy különbséget a lányoknál a ti-ni és a felnőtt kategória között. Ha lesz a televízióban közvetítés a döntőről, lehet, hogy megnézem, már csak kíváncsiságból, hogy melyikük nyeri.

Hévízen mindenesetre a 19 éves soltvadkerti Farsang Dorottyát választotta a legszebbnek a helyi közönség, akinek már második versenye az idei. Novemberben kiderül, mennyire eltérő a zsűri ízlése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!