Közeledik a hajrá a sakk élvonalban

2024.04.20. 08:00

Vasárnap a Biatorbágyot fogadja a címvédő Tuxera Aquaprofit NSK

A hajrához közeledik a sakk Szuperliga 2023-2024-es idénye. A bajnoki címvédő Tuxera Aquaprofit NSK szép feladat előtt áll, hiszen a bajnoki tabella nem a nagykanizsai csapat nevével kezdődik.

Kühne László

A kép a kanizsaiak egy korábbi hazai mérkőzésén készült

Forrás: ZH-Archívum/Szakony Attila

Persze nagyon nagy baj nincs, hiszen a kanizsaiak első számú riválisa, az Ajka azért vette át az első helyet, mert előrehozott mérkőzésen megverte a Haladást és 48,5 pontjával a TANSK (44) elé került. A bajnoki címvédő vasárnap (10 óra) a tabella hatodik helyét elfoglaló Biatorbágyot látja vendégül.
Rendkívül fontos ez a meccs, ráadásul az ellenfelünk jó középcsapattá nőtte ki magát az idény során – fogalmazott Nádasi Tamás, a kanizsai klub elnöke. – Bízunk a nagyarányú győzelemben, ami szükséges az előnyünk megőrzése miatt. A bajnokság amúgy majd Budapesten, dupla fordulóval zárul, melyet május 11-12-én rendeznek meg. És természetesen továbbra is bízunk benne, hogy megszerezzük a 16. bajnoki címünket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában