Nem volt nehéz dolga a ZTE FC női csapatának

2024.04.03. 19:30

Két góllal még az ellenfél is besegített

A női labdarúgó NB II. Nyugati-csoportjában a hét végén a két zalai együttes közül ezúttal csak a ZTE FC lépett pályára, amely idegenben nyert magabiztos fölénnyel. Az FC Nagykanizsa találkozóját későbbre halasztották.

Bedő István

Jobbról Harsányi Andrea, középen Vitusz Nikolett. Mindketten betaláltak a ZTE csapatában a legutóbbi fordulóban

Fotó: Szekeres Péter

Kriston SE–ZTE FC 0-9 (0-4)

Martonvásár. Jv.: Barta V.

ZTE FC: Kiss - Nagy B., Szegedi, Simon - Hannig, Tollár, Varga, Kopcsándi - Harsányi Vitusz, Fata (Major). Edző: Pergelné Kalamár Andrea.

Gólszerzők: Tollár (45., 80.), Nagy B. (14.), Szegedi (7.), Harsányi (59.), Vitusz (66.), Varga (88.), Hardi (21. - öngól), Újszászi-Boros (34. - öngól).

A tabella utolsó helyén álló hazaiak ellen egy tartalékos ZTE lépett pályára. A csapatból sérülések, betegségek miatt hiányoztak játékosok, így mindössze egy cseréje volt az egerszegieknek. Nem csoda, hogy a szerény képességű Martonvásár ellen nehezen indult be a gólgyártás. Az első félidőben közepes játékkal négy gólig jutottak az egerszegiek, de ehhez az is kellett, hogy a házigazda két öngóllal is „besegítsen” a zalaiaknak. Fordulás után valamelyest feljavult a kék-fehérek játéka, és további gólokat szereztek.

Pergelné Kalamár Andrea: „A fölényes győzelmünk minden tekintetben  teljesen megérdemelt,  azonban a játékban van még hová fejlődnünk.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában