A Kanizsa Boksz Klub 12 versenyzője lépett ringbe

2024.04.04. 15:07

Erdei Zsolt is eljött a kanizsai emlékversenyre

A helyi ökölvívó események sorában a II. Sipos István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyt rendezték meg a napokban a dél-zalai városban.

Kühne László

A Kanizsa BK csapata, amely részt vett a minapi emlékversenyen

Forrás: ZH

A Tungsram-sportcsarnokban megrendezett ökölvívó emlékversenyt megtisztelte jelenlétével Erdei Zsolt korábbi profi világbajnok, emellett a nemzetközi mezőnyben a Kanizsa Box Klub tanítványai is kitettek magukért, a szervezők munkája mellett természetesen.
A dél-zalai egyesületet 12 növendékük képviselte, közülük hatan edző-, illetve bemutató mérkőzéseket vívtak, a másik hat sportolójuk viszont élesben mutathatta meg tudását. U11-ben Tejfel Bence, Szerdahelyi Trisztán, serdülőben Dombóvári Ben, juniorban Pápai László és Furis Szabolcs, ifjúságiban pedig Horváth Mirabella bemutatózott, tették mindezt sikerrel. U12-ben Tejfel Fruzsina győzött, serdülőben Kiss Benedek második lett, Szentes Jácint nyert, Dömötörfy János ezüstöt szerzett, a felnőtteknél pedig Kovács Petra és Szira Zsófia is hozta a mérkőzését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában