A ZTE tenisz Klub rendezte a fiatalok versenyét

2024.03.15. 09:00

Hetven induló és ZTE TK-érmek

A ZTE Tenisz Klub rendezte meg az idei esztendő harmadik Play+Stay versenyét, ami a legfiatalabb korosztályú teniszezők számára egyfajta tehetségkutatót is jelent a 8-10 éves korosztályban. Több helyszínen rendeznek az országban hasonló viadalt, általában országos szintű vetélkedések ezek, és így volt ez a ZTE TK viadalán is.

Kerkai Attila

Tímár Mihály a fiáknál végzett a harmadik helyen

Fotó: ZTE TK

Több, mint hetven nevező gyűlt össze az egerszegi ZTE Play+Stay versenyre, ebből tizenegyen a hazai színeket képviselték. A ZTE TK fiataljai jó eredményeket értek el, többen is dobogóra állhattak.

Varvara Miasnikova balról a harmadik, aki harmadik lett 
Fotó: ZTE TK

Eredmények (a győztesek és a ZTE TK helyezettjei). L9: 1. Mezőcsáti Bianka (HTF), 3. Bödör Szofi (ZTE TK). F9: 1. Eczeti Vince (Szalai TC), 3. Tímár Mihály (ZTE TK). F8: 1. Szentkirályi-Tóth Hunor (Tam), 4. Baranyi Dániel (ZTE TK). 

Bödör Szofi a dobogó harmadik fokán belülről 
Fotó: ZTE TK 

L8: 1. Chen Zixin (PG), 4. Bödör Maja (ZTE TK). F11: 1. Marton Zsombor (Kőszegi SE). L11: 1. Pósfai Kinga (TM), 3. Miasnikova Varvara (ZTE TK).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában