Félidejéhez érkezett a felsőházi futsal rájátszás

2024.03.21. 15:33

A Nagykanizsai FC a listavezető elleni szoros vereséggel zárta az első kört az NB II-ben

A futsal NB II Nyugati csoportjában lezárult a felsőházi rájátszás első fele. A Nagykanizsai FC legutóbb a listavezetőt fogadta, mely ellen hazai pályán sem számított esélyesnek.

Kühne László

Gyurcsányi Zsolt játékos-edző (jobbról) látja el utasításokkal a többieket az NFC egy korábbi, hazai mérkőzésén

Fotó: archív/Szakony

Nagykanizsai Futsal Club–TFSE-11Teamsports 1-2 (0-1)

Nagykanizsa, 250 néző. Jv.: Wittner.

NFC: Szőke R. – Kollár, Schuller, Bagó Be., Kovács Gy. Csere: Szabó Á. (kapus), Dömötörfy, Bolla, Béli M., Németh M., Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Gólszerzők: Schuller (36.), ill. Petroff (16.), Kovács (31.).

A hazai csapat a mérkőzés elejétől igyekezett lassítani a játékot. A dél-zalaiak célja az volt, hogy mindél hosszabb ideig megóvják kapujukat a kapott góltól. Az NFC jól tartotta magát, ám a sorsát összességében mégsem tudta elkerülni, hiszen a nagyobb játéktudást képviselő fővárosiak a játékrész hajrájához közeledve betaláltak.

Fordulás után eleinte mindkét oldalon elkapkodott lehetőségeket láttunk, miközben a hazaiak lelkesen hajtottak az egyenlítésért. A TFSE-nek azonban elég volt egy villanás, hogy kétgólosra növelje előnyét. A Kanizsa ezután sem adta fel és sikerült is szépítenie, ám a győzelem ezzel együtt is a vendégeké lett – az éllovas nem könnyen, de megérdemelten nyert.

A felsőházban négy forduló után a 3. helyen álló Nagykanizsai FC legközelebb április 8-án játszik, amikor a Haladás II. érkezik vendégnek a Kanizsa Arénába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában