Még nyolc meccs a szezon a kézilabda NB II-ben

2024.03.22. 17:40

A kanizsai férfiak a felső-, a nők az alsóházban kezdenek a hétvégén

A hétvégén megkezdődik a rájátszás a kézilabda NB II-ben, a mezőnyökben a dél-zalai város két csapatával. A férfiak a felsőházban a bajnoki címért küzdenek, míg a nők az alsóházban szeretnének a lehető legjobban szerepelni.

Kühne László

Fehérben a kanizsai Balogh Péter a férfi csapat egyik őszi bajnoki mérkőzésén

Fotó: archív/Szakony

A Nagykanizsa férfi NB II-es kézilabdázói az E csoport élén végezve kilenc pontot vittek magukkal a felsőházba, ahol vendégként jórészt a fővárosba, vagy legalábbis annak vonzáskörzetébe kell majd utaznia a csapatnak. Csordás Marcellék a kiinduló tabellán a második helyet foglalják el, kezdésként pedig máris Budapestre utaznak Csalló Ádám edző tanítványai, akik a negyedik helyen jegyzett Csepel DSE vendégei lesznek. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Laurencz László Sportcsarnokban. A kanizsai férfiaknál a cél igencsak egyértelmű: a második helyezést az elsőre szeretnék „cserélni”, ám ehhez persze már nem a jól ismert riválisokkal mérkőzhetnek az elkövetkezendő nyolc meccsük során. A Csepel mellett a VSK Tököl, az Érdi FKSE-Treff 99, valamint a jelenlegi listavezető, a Százhalombattai KE lesznek a kanizsaiak ellenfelei.

A Tungsram SE Nagykanizsa női együttese hazai pályán kezdi meg az alsóházi rájátszást. Tóth László csapatára vasárnap 15 órától a Kanizsa Arénában nem vár egyszerű feladat, hiszen a jelenlegi első helyezett Budaörs lesz a venég. A Moyra Budaörs-Handball U21 mellett a kanizsaiak még az Érd U21, a VSK Tököl, valamint a Szigetszentmiklós NKSE II. ellen mérkőzhetnek majd az elkövetkező hetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában