Két elsőség a korosztály bajnoksága előtt

2024.02.07. 16:00

Az egerszegi judósok a fővárosban versenyeztek

Újpesten, az UTE rendezésében került sor az idei év első ifjúsági rangsoroló versenyére a cselgáncsozóknál. A Zalaegerszegi Judo SE tagjai is ott voltak, akik számára remek erőpróbát jelentett a viadal a hamarosan megrendezendő ifjúsági országos bajnokság előtt.

Kerkai Attila

Ifj. Nagysolymosi Sándor vezetőedző (jobbról) a tanítványokkal: balról Volner Panna, Takács Nóra, Ilya Bulgakov és Nyakas Bálint

Forrás: ZJSE

A rangsorversenyen 54 egyesület 211 versenyzőjével nevezett, a ZJSE négy fiatalt küldött harcba a tatamira. Ketten közülük a győzelemig meg sem álltak, Takács Nóra a leányok -40 kg-os súlycsoportjában szerzett aranyérmet, míg a fiúk között a -90 kg-os súlycsoportban Ilya Bulgakov szintén a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Volner Panna (-44 kg) az 5., míg Nyakas Bálint (-50 kg) a 9. helyen fejezte be a versenyt. Az ifjúsági országos bajnokságra február 17-én Szegeden kerül sor, amit bizakodva várhatnak az egerszegiek és edzőik, ifj. Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Judith Korpos és Márton Tibor, akik a mostani viadalra is felkészítették a társaságot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában