Tartják a kapcsolatot a szülőkkel

2024.01.21. 18:05

Családi nap a zalaegerszegi judóteremben

A Zalaegerszegi Judo SE játékos vetélkedőkkel és egyéb gyermekprogramokkal egybekötött családi napot tartott szombaton. Az Apáczai ÁMK-ban megrendezett eseményen megtelt a klub edzőterme.

Kerkai Attila

Ezen a napon a középpontban a gyerekek álltak, róluk szólt ez a szombat

Fotó: Szekeres Péter

Nem először rendez hasonló eseményt a Zalaegerszegi Judo SE, fontosnak tartják, hogy évente egyszer, de inkább kétszer legyen hasonló összejövetelük, hogy a náluk sportoló gyerekeknek és szüleiknek egyfajta összegzést adjanak a náluk zajló munkáról és terveikről. Ezúttal is sokan gyűltek össze, kezdésként Varga Zoltán, a ZJSE elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően ifj. Nagysolymosi Sándor vezetőedző számolt be a klub eredményeiről. Egyenként sorolta azon fiatalok nevét és eredményeit, akik az elmúlt időszakban a legsikeresebben szerepeltek.

A sportról és a judóról viszont nem csak beszéltek, hanem következett a közös bemelegítés, majd játékos vetélkedők iskolás és ovisok számára. A végén pedig Exatlon-­pályán is végigmehettek a gyerekek. A délelőtti program jó hangulatban telt, ifj. Nagysolymosi Sándor vezetőedző pedig azt is elárulta, hogy miért éppen erre a hét végére tették a családi napjukat.

– A jövő hét végétől már elkezdődnek a versenyek erre az évre, és gyakorlatilag onnantól minden hétvégén lesz egy viadal a versenyzőinknek – mondta a szakvezető. – Ezek között junior- és ifjúsági válogatók is lesznek, de regionális versenyek is. A családi napunk pedig összességében jól sikerült, közel nyolcvan gyerek volt itt, akik nagy részét elkísérték a szülők is. Persze voltak, akik hiányoztak, hiszen  erre a hétvégére estek az iskolai felvételik. Egyébként nem csak ilyenkor, hanem a nyári időszakban is tartunk családi napot, melyen megismerkedhetünk a nálunk edződő fiatalok és gyerekek szüleivel. Szeretnénk, ha ők is látnák, milyen munka zajlik nálunk. Úgyhogy a következő közös nap időpontja már megvan, amit júniusban tartunk meg.

A ZJSE az elmúlt évben nagyon eredményesen szerepelt a versenyeken. Húsz fiataljuk jutott el az országos bajnokságokra, akik kilenc érmet szereztek, rajtuk kívül pedig nagyjából harminc judós a régiós viadalokon is részt vesz, és ők alkotják a klub versenyzői tagságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában