A Kölcsey-gimnáziumban tíz csapat indult

2024.02.14. 15:46

A zalaegerszegi röplabdatornán nem csak a pályán elért eredmény számított

Közös szervezésben rendezték meg azt a vegyes röplabdatornát, amely a középiskolások számára jelentett segítséget a felkészülésükhöz. A Kölcsey-gimnáziumban sorra került viadalon tíz csapat indult.

Kerkai Attila

A győztes csapat, vagyis a ZTE mix együttese a jól sikerült felkészülési tornán

Fotó: ZH

„Röpizz velünk!” – hirdette meg a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium Diáksport Egyesülete és a Városi Szabadidősport Szövetség Röplabda Bizottsága a felkészülési vegyes röplabdatornát, melynek célja nagyon egyértelmű volt. A versenyzési lehetőség biztosítása a Zala vármegyében működő középiskolák diákjainak számára, továbbá a röplabda diákolimpiákon különböző korosztályokban induló csapatok számára felkészülési lehetőség biztosítása a minél jobb eredmények elérése céljából. A rendezvényt a Zalaegerszegi Tankerület támogatásával sikerült a városi és a megyei diákolimpia döntői közé beilleszteni, amit a ZTE Röplabda Klub és ZEUS SE is támogatott.

A Kölcsey-gimnázium tornatermében megrendezett tornán annyi megkötés volt, hogy a pályán 3 női játékosnak minimum tartózkodnia kellett. A torna végeredménye némiképp eltér a pályán lejátszott mérkőzések eredményeitől, mivel a rendező felnőtt csapatok versenyen kívül indultak, valamint az eredményhirdetésen meg nem jelent csapatok hátra lettek sorolva...

Az így kialakult sorrend pedig a következő: 1. ZTE mix (Király Natasa, Vass Petra, Barabás Dorina, Tuba György, Levente, Boros Brúnó, Jankovics Lucia, Horváth Dániel, Horváth Gergely), 2. Bombázók, 3. Anonymus, 4. Challengers, 5. Karasuno, 6. Katica csoport, 7. Vajda-gimnázium, 8. Hétvégi Team, 9-10. Röpitanarak és edzők, Retro.

Különdíjban részesült a Katica csoport (Fair-play) és a Bombázók (strandröplabda).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában