Sport

2023.12.14. 18:00

A ZKSE két dobogós helyet szerzett összetettben

Véget ért az idei Cyclocross Challenge versenysorozat, melynek utolsó, újbudai versenyén is ott voltak a Green Zone-ZKSE hegyikerékpárosai.

Varga Andor

A kép a tavalyi vb-n készült: Bruchner Regina és Czenki Tamás közt Sven Nys, a cyclocross kétszeres világbajnoka Fotó: ZKSE

Igazi krosszos időjárás és saras pálya fogadta a mezőnyt, az egerszegi versenyzők pedig újra bizonyították, hogy jól érzik magukat az ilyen körülmények között. Három dobogós helyet sikerült megkaparintaniuk, míg a master2-ben Horváth Sándor technikai gondok miatt nem érkezett célba.

Eredmények. U9, fiúk: 3. Káldi Zalán. U19, nők: 1. Bruchner Regina. Elit, férfiak: 2. Endrédi Máté. Master2, férfiak: 4. Czenki Tamás, 7. Dervalics Gábor, 11. Káldi Tamás.

A sorozat összetettjében két dobogós helyet csíptek el a ZKSE-sek: Káldi Zalán U9-ben zárt a 2. helyen, míg női U19-ben Bruchner Regina úgy lett bronzérmes, hogy a sorozat négy futamából csak kettőn tudott rajthoz állni.

És még nincs vége az évnek: a hétvégén a Cyclocros Magyar Kupa záró, siklósi versenyére utaznak az egerszegiek, míg Bruchner Regina Belgiumban, Namurban és Antwerpenben áll rajthoz a cyclocross világkupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában