Tóth László lett a Tungsram SE női kéziseinek az edzője

2023.11.09. 17:45

Döntetlen után edzőváltás

A Tungsram SE Nagykanizsa női NB II.-es kézilabda-együttese a PTE PEAC U21-es csapatának vendégeként szerzett pontot az E csoportban, ami után edzőváltás következett: a csapat felkészítését Tóth László veszi át.

Kühne László

Balogh Bíborka készül dobásra. A Tungsram játékosa öt gólt tett hozzá csapata döntetlenjéhez

Fotó: Szakony Attila

PTE PEAC U21 – Tungsram SE Nagykanizsa 26-26 (11-9)

Pécs, 70 néző. Jv.: Grézló, Miklós.

Tungsram: Dudora – Kovács B., Csivre V. 4, Burghardt 11/2, Balogh B. 5, Horváth A. 4, Szmodics V. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács D., Andor 1, Ács. Edző: Surman István.

Lényegében alsóházi rangadó keretében feszült egymásnak a pécsi klub utánpótlása, valamint a Tungsram SE női kézilabda-együttese.  Az állandósuló 2-3 gólos pécsi előny a mérkőzés 44. percéig tartott, aztán a kanizsai lányok 23-23-ra hozták fel az állást. Balogh Bíborka és Burghardt Victória találata már azt is felvillantotta, hogy a dél-zalaiak győzhetnek is akár, a vége azonban döntetlen lett.

A mérkőzést követő napokban a klub közösségi oldalán tudatta, hogy a csapatnál a szakmai munkát Surman Istvántól Tóth László veszi át.
Jók: Burghardt V. (a mezőny legjobbja), Balogh B., Csivre V., Tóth V.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában