Gárdonyban 5-3-ra kapott ki a zalai csapat az NB III-ban

2023.10.01. 18:25

Kétgólos előny sem volt elég a Nagykanizsának, hogy nyerjen...

A labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában az FC Nagykanizsa együttesének nem termett babér Gárdonyban annak ellenére, hogy 2-0-ra is vezetett már, végül kikapott 5-3-ra.

Kerkai Attila

Egy korábbi képünkön Szökrönyös Dániel (kékben), aki már korán vezetést szerzett a Nagykanizsának, sőt az előny lett kettő is, hogy aztán egyenlítsen, majd a második félidőben fordítson a Gárdony

Fotó: Szakony Attila

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő- FC Nagykanizsa 5-3 (2-2)
Gárdony, 70 néző. Jv.: Takács.

FC Nagykanizsa: Kálovits - Szanyi, Kovalovszki, Bence Sz., Szabó P. (Varga, 73.) - Godzsajev (Pintér, 78.) - Szilágyi (Kondor, 73.), János N. (Szinay, 66.), Szökrönyös D., Lőrincz B. - Sági (Fehér, 73.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Gólszerzők: Usakov (42., 71.), Balogh (46. - 11-esből), Kövesdi (70.), Dorogi (94.), illetve Szökrönyös D. (16.), János N. (33.), Kovalovszki (91.- 11-esből).
Esélyesként érkezett az FC Nagykanizsa is Gárdonyba, igaz, a hazaiak ebben a szezonban kifejezetten jól szerepelnek. A dél-zalaiak jutottak vezetéshez, sőt, megduplázták az előnyüket de aztán - egy büntetőnek is köszönhetően - még a szünet előtt egyenlített a Gárdony. Ekkor talán még azt lehetett hinni, hogy a szünet után jönnek az újabb zalai gólok, de csak támadások és helyzetek adódtak. A Gárdony aztán egy szép akcióból vezetést szerzett, két percre rá pedig már kettővel ment. Hiába támadta végig a hátralévő időt a Nagykanizsa, minden helyzetét elrontotta. Még felcsillant a remény, amikor büntetőből 4-3-ra feljött a zalai csapat, de megint kihagyott hátul, és büntetett a Gárdony.

Gombos Zsolt: „ Kétgólos vezetésünk után nem gondolta volna senki, hogy ez történik... Mindenki nagyon csalódott, hiába gyakoroljuk a támadásokat, minden kimarad. Az, hogy mi van nálunk nem tudom, a kitűzött céltól messze kerültünk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában