Danicser Anita sikere

2023.08.23. 18:58

Aranyérem a siófoki Muscle Beachről is

Danicser Anita idén sem hagyhatta ki naptárából a nyár egyik fontos erőemelő eseményét, a siófoki Muscle Beachet.

Kerkai Attila

A siófoki dobogó tetején Danicser Anita

Forrás: ZH

A Nagykanizsán élő sport­ember évek óta visszatérő vendég a viadalon, melyre idén is összegyűlt a hazai erőemelő-társadalom java. A kétnapos eseménynek erősemberek versenye és testépítő viadal is részét képezte, ezért is annyira népszerű a közönség körében.

Danicser Anita most is erőemelésben állt rajthoz, a megszokott felhúzásban (RAW). 

A zalai sportoló elmondta: volt ideje ráhangolódni, felkészülni erre a versenyre, és jól is sikerült számára. Sorrendben 140, 150 és 160 kg-ot emelt el, amivel a +81 kg-os súlycsoportban a Masters kategóriában győzött. És eredménye beleszámított a nyílt versenybe is, melyben ezzel a teljesítménnyel (160 kg) a második helyen végzett. A sportolónő a felkészülését biztatónak értékeli, és várja az októberben sorra kerülő GPC világbajnokságot, amelyet Kiskunfélegyházán rendeznek meg. De tervei szerint egy XPC világkupaversenyen, valamint a súlyemelő masters Alpok–Adria Kupán is rajthoz áll a szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában