Asztalitenisz

2023.07.12. 16:30

Veretlenül végzett az élen a Kanizsa Sörgyár

A Kanizsa Sörgyár SE férfi csapata nyerte meg a 2022/23-as megyei felnőtt asztalitenisz csapatbajnokságot.

Varga Andor

A 2022/23-as megyei bajnokság legjobb csapata

Forrás: KSSE

A küzdelmekben 12 együttes vett részt, vagyis a mezőny örvendetesen bővült az előző szezonhoz képest, és a megyei szövetség elnöke, Jakabfi Imre elmondása szerint a színvonalra sem lehetett panasz: a tabella első felének csapatai NB III-as szintet képviseltek.

Az első helyért a Kanizsa Sörgyár SE II. (a klub egyes számú férfi csapata az NB II-ben szerepel) és a Zalakaros futott versenyt, és előbbiek végül veretlenül, magabiztosan végeztek az élen: ősszel odahaza szoros meccsen, majd tavasszal vendégként magabiztosabban győzték le legfőbb riválisukat. A Zalakaros és Térsége SE egyébként 18 győzelme mellett csak a későbbi bajnoktól kapott ki.

A dobogó harmadik fokát a Zalakomár ESE szerezte meg, mely egy évvel korábban még az NB III-ban szerepelt. Kellemes színfoltja volt a bajnokságnak a Cserszegtomaji SK, mely egy év kihagyás után szerveződött meg újra és nagyszerűen helytállt, az éremről sem sokkal maradt le.

A további sorrend: 5. EVO ASE Zalaegerszeg III., 6. EVO ASE IV., 7. Kanizsa Sörgyár III., 8. Hévíz SK II., 9. Hévíz SK III. 10. Kanizsa Sörgyár IV., 11. Gyenesdiási ASE II.

A Csömödér-Kissziget KSE ősszel jó középcsapat volt, tavaszra azonban terem- és egyéb gondok miatt sajnos visszalépett a sorozattól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában