Vendégsiker után is megmaradt a barátság

2023.07.26. 19:29

Felkészülési mérkőzést játszott a Hévíz SK és a NK Međimurje Čakovec

Felkészülési mérkőzést játszott a Hévíz SK labdarúgó csapata, amely a horvát NK Međimurje Čakovec együttesét fogadta, amely már egy régi kapcsolat a két klub között. A találkozót a csáktornyaiak nyerték.

Kerkai Attila

két csapat tagjai és az őket kísérők közös csoportképe a találkozó után. szinte biztos, hogy lesz folytatás is

Forrás: Hévíz SK

Hévíz SK - NK Međimurje Čakovec 1-2 (1-1)

Hévíz, 50 néző. Jv.: Lancz.

Hévíz SK: Szabó – Tóth I., Fábián, Meidl, Kustán, Nyári, Buza, Sabján, Karakai, Filó, Bontó. Cserék: Ötvös, Tóth A., Hetesi, Fehér, Beke, Czifra, Rózsás, Baki, Damina, Nagy. Vezetőedző: Damina László
Gólszerzők: Bontó, illetve Juran, Horvat.

A két csapat évek óta jó kapcsolatot ápol egymással, így most is örömmel látta vendégül a Hévíz SK a muraközieket. A megyei I. osztályban szereplő házigazda és a horvát tartományi ligában érdekelt Csáktornya élénken kezdte a találkozót. Az esős, változékony idő a találkozó idejére elvonult, így napsütésben játszották a mérkőzést. A mérkőzés elején a vendégek veszélyeztetett inkább, azonban egy kontratámadásból a 17. percben Bontó révén a Hévíz megszerezte a vezetést. Kiegyenlített játék következett, a szünet előtt a vendégek egy bal oldali beadásból egyenlíteni tudtak. A második félidőben inkább a mezőnymunka dominált, a csapatok nem nagyon veszélyeztették a kapukat. A 70. percben a Hévíz sort cserélt, majd a 89. percben egy Szabó-bravúr után a kipattanó labdát Horvat értékesíteni tudta és megszerezte a győztes találatot. A mérkőzés nagyon jól szolgálta mind a két csapat felkészülését, és a megszokott baráti hangulat jellemezte a találkozót. Pont úgy, ahogy egy régi kapcsolatnál az megszokott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában