A Juventusban is megfordult kapustehetség a Diósgyőrtől érkezik

2023.06.16. 13:03

Senkó Zsombor aláírt a ZTE FC-hez

Kerkai Attila

Senkó Zsombor a ZTE FC csapatában folytatja

Forrás: Zalai Hírlap

Amikor a hét elején kiderült, hogy Demjén Patrik, a ZTE FC kupagyőztes labdarúgócsapatának hálóőre az MTK-hoz igazol, már akkor is tudni lehetett, hogy az egerszegiek egyik kiszemeltje Senkó Zsombor. A DVTK kapusa mindössze fél évet töltött idehaza, hiszen előtte 2019-től a Juventus kapusa volt, természetesen a torinóiak utánpótlásában. Pénteken aztán a ZTE FC hivatalosan is bejelentette, hogy a korábban a ZTE-ben nevelkedő Senkó Zsombor aláírt a kék-fehérekhez. Az idén 20 esztendős, Pakodról származó kapus jelenlegi piaci értékét 200 ezer euróra becsüli a www.transfermarkt.com.

Senkó Zsombor a  ZTE FC honlapjának is nyilatkozott, aki 2+1 évre kötelezte el magát a kék-fehérekhez:  

Elsősorban nagyon örülök, hogy hazatértem, mert innét indult a pályafutásom, úgyhogy nagyon boldog vagyok, közel van a családom, igazából Zalegerszeghez köt minden. Sokat várok magamtól, remélem, hogy kiemelkedő szereplést tudok majd felmutatni az egész szezon során. Szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel mind a város, mind pedig az egész csapat elégedett lehet.

Senkó Zsombor egy esztendeje, nyári szabadsága alatt adott  a Zalai Hírlapnak interjút, akkor ebben a cikkünkben nyilatkozott terveiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában