12 győzelem

2023.05.13. 08:00

Veretlenül lett bajnok a nagykanizsai női asztalitenisz csapat

Megnyerte az asztalitenisz NB I. Nyugati csoportját a Kanizsa Sörgyár SE női második csapata. Győrben rendezték a csoport utolsó három fordulóját, ahol a kanizsaiak mindegyik meccsüket megnyerték. Így pontveszteség nélkül, 12 diadallal zárták az alapszakaszt.

Kerkai Attila

Az NB I-es asztalitenisz csapat bizonyított, balról: Kele Virág, Gvozdenovic Katarina, Végh Zsuzsanna és Újházi Csilla

Forrás: ZH

Győri Elektromos VSK N. - Kanizsa Sörgyár SE II. 3:7

Győztek: Gvozdenovic 3, Végh 3, Gvozdenovic-Végh. Csapatvezető: Jakabfi Imre.
Turris SE Sopron I. - Kanizsa Sörgyár SE II. 2:8Győztek: Gvozdenovic 3, Végh 3, Kele 1, Gvozdenovic-Végh. Csapatvezető: Jakabfi Imre.
GYAC Aréna II. - Kanizsa Sörgyár SEt II. 1:9Győztek: Gvozdenovic 3, Végh 3, Kele 2, Gvozdenovic-Végh. Csapatvezető: Jakabfi Imre.
Mindhárom meccs hasonló koreográfia szerint zajlott, a húzóemberek, vagyis Gvozdenovic Katarina, Végh Zsuzsanna mellett a fiatal Kele Virág is bizonyította tudását és fontos győzelmeket szerzett. Jakabfi Imre csapatvezető érthetően büszke a menetelésre. Elmondta: nagy fegyvertény, hogy ezt a sikert veretlenül, 12 győzelemmel érték el.
- A csoport bajnoki címe mellett a rájátszást is szeretnénk megnyerni - folytatta. - A Nyugati és Keleti kör csapatai a május 13-án és 14-én (szombat, vasárnap) Komlón a rájátszáson vesznek részt. Itt eldől az NB I. összevont bajnoki címe is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában