A ZTE KK meccsein rendszeresen találkozhatnak velük

2023.05.27. 14:00

Tengerparti érmek a zalaegerszegi Motion TSE-től

A hagyományos, Porecben rendezett ESDU Dance Star világbajnoki döntőjén az egerszegi Motion Táncsport Egyesület tagjai is részt vettek és nagyszerűen szerepeltek, hiszen érmekkel, közte aranyakkal tértek haza.

Kerkai Attila

A Motion TSE érmet szerzett versenyzőinek csoportképe

Forrás: ZH

Az Adriai-tenger partján fekvő horvát városban ötezer táncos lépett színpadra a négy nap során, ők 18 ország képviseletében jutottak el a világbajnoki döntőre. A Motion TSE  fiataljai – Kulcsár Laura vezető és felkészítő elmondása szerint – először a középmezőnyt tűzték ki maguknak, de aztán ennél sokkal jobb és szebb eredményekkel tértek haza. Sőt, azt is hozzátette, hogy táncosaik szívüket-lelküket kitették a színpadra, és mindenkinek hatalmas motivációt jelentett ez a verseny a jövőre nézve.

A Motion TSE  Porecben járt csapata
Forrás: ZH

A Motion TSE táncosaival egyébként a sportbarátok rendszeresen találkozhatnak a Zalakerámia ZTE KK mérkőzésein is, hiszen a szünetekben ők szórakoztatják produkcióikkal a publikumot.

Kulcsár Laura felkészítő elégedett lehet minden tanítványával
Forrás: ZH

Az erős mezőnyben az alábbi eredményeket érték el az egerszegi táncosok. Gyerek duo, A-liga: 3. Szántó Zoé, Jándli Kira. Junior duo, B-liga: 1. Teiermayer Szonja, Cserkuti-Németh Liliána. Junior duo, B-liga: 2. Varga Dóra, Papp Mátyás. Felnőtt duo, B-liga: 8. Lőrincz Viktória, Tompa Virág, Belső Lili. Gyerek csoport, B-liga: 7. Varga Dóra, Szántó Zoé, Papp Mátyás, Kámán Lilien, Jándli Kira, Molnár Emma, Lenk Lora. Junior csoport, B-liga: 9. Tompa Virág, Lőrincz Viktória, Teiermayer Szonja, Cserkuti-Németh Liliána, Kegyes Hanna, Salamon Anna, Belső Lili, Gergály Panka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában