A ZTE Aréna várja a fináléba jutottakat

2023.05.18. 09:37

A Zalaszentgrót és a Csesztreg találkozik egymással a megyei kupadöntőben

Az elődöntők megrendezése után kialakult a labdarúgó Zala Megyei Kupa fináléjának párosítása: a Zalaszentgrót és a Csesztreg találkozik május 31-én egymással a ZTE Arénában.

Kerkai Attila

Lovrencsics Tamás, (a labdával) a Csesztreg játékosa indul meg a Szepetnek elleni találkozón

Fotó: Szakony Attila

A labdarúgó Zala Megyei Kupában elérkezett a végjáték ideje, így szerda este már az elődöntők álltak a figyelem középpontjában. A Zalaszentgrót együttese a Tarr Andráshidát fogadta és a szentgrótiak gyorsan nyomatékosították, hogy ott akarnak lenni a fináléban és magabiztosan nyertek. A másik ágon szorosabb eredmény született, bár az esélyesebb Csesztreg tulajdonképpen végig vezetett idegenben a Szepetnek otthonában is, és jutott be a fináléba.

A megyei kupadöntőt május 31-én rendezik várhatóan a ZTE Arénában.

Zalaszentgrót VFC-Tarr Andráshida SC 5-0 (4-0)
Zalaszentgrót. Jv.: Major Zs.Zalaszentgrót: Tóth Zs. – Pődör, Ferenczi, Buzási (Kiss L.), Penczák, Baráth, Horváth D., Iberhart (Molnár Zs.), Lampert (Turós), Csik, Gájer. Edző: Jankovics Péter.Andráshida SC: Paksy – Szabó B. (Sipos), Zsuppán (Fekete), László, Nagy-Palócz (Ábrahám), Pataky, Fábián, Németh R. (Szőke M.), Fülöp, Bakos (Szőke B.), Orbán.

Edző: Dobos Sándor. Gólszerzők: Gájer (19.), Ferenczi (25., 39.), Pődör (36.), Horváth D. (63.).

Szepetnek SE-Csesztreg 2-3 (0-1)
Szepetnek. Jv.: Siket L.Szepetnek: Szekeres – Fadgyas (Dömötör), Pál, Szabó B. (Orsós), Csavari, Nagy T., Rákhely, Baksai, Déri (Büki), Bános (Bogdán), Dömötörfy. Edző: Németh István.Csesztreg: Kiss Be. – Póczak, Szabó B., Lovrencsics, Biharvári (Péter), Horváth R., Kiss Ba. (Magai), Őri Cs., Nagy N., Kiss Bá. (Németh D.), Őri M. (Csiszár). Edző: Tamás Tamás.
Gólszerzők: Dömötör (82., 93.), illetve Kiss B. (31.), Németh (75.), Magai (87.).

A szintén szerdára tervezett az 5. helyért kiírt helyosztók közül a Semjénháza játék nélkül jutott tovább, ugyanis ellenfele, a Zalaapáti lemondta a találkozót. A Deaák-Gizmó Murakeresztúr-Zalalövő találkozót pedig a pálya állapota miatt egy héttel elhalasztották, vagyis azt jövő szerdán (május 24.) rendezik meg és a győztes csapat mérkőzhet meg a Semjénházával az ötödik helyért, ami indulást jelent a labdarúgó Magyar Kupa országos főtábláján. A legjobb négy közé jutott csapat szintén ott lesz az MK főtáblán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában