Kitavaszodik a labdarúgó NB III-ban is

2023.02.05. 18:45

Veretlen bajnoki főpróba (videó, galéria)

Bajnoki főpróbákat tartottak a hétvégén a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi rajtjára készülő zalai csapatok.

Varga Andor

Lőrincz Bence (fehér) harcol egy horvát védővel

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

FC Nagykanizsa– Koprivnica (horvát) 3-0 (2-0)

Nagykanizsa, Olajbányász műfüves.

FCN: Borsi – Szabó, Szanyi, Bencze, Varga – Godzsajev, Szilágyi, Szökrönyös D. – János, Kószás, Lőrincz. Pályára léptek még: Bocskai – Sági, Hajdinger, Kovács Gy., Kondor, Filpóházi, Józsa. Edző: Gombos Zsolt.

G.: Kószás, Filpóházi, Kovács Gy.

A két csapat a nyári felkészülés során is megmérkőzött egymással, és akkor, Horvátországban ugyancsak a Kanizsa nyert, 3-2-re.

– Úgy érzem, azóta még erősödött a csapatuk – mondta Gombos Zsolt, a zalaiak edzője. – Ők is a harmadosztályban játszanak, és nagyon jó, agresszív, kemény játékot mutattak be, szerintem nekünk éppen ilyen ellenfélre volt szükségünk a bajnoki főpróbán. Az első félidőben volt némi hiányérzetem, mert a szél által támogatva túlságosan sok ziccert rontottunk el, azzal viszont elégedett vagyok, hogy kapott gól nélkül és sima győzelemmel zártunk. Így bizakodó hangulatban várhatjuk a bajnoki rajtot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában