Foci

2023.02.04. 13:47

NB III-as felkészülés: dacoltak a viharral, de egymással nem bírtak

Bajnoki főpróbát tartott szombaton a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának jövő vasárnapi rajtja előtt a ZTE II. és a Teskánd. A két csapat szélviharban, irreális körülmények között döntetlent játszott.

Varga Andor

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

ZTE FC II. - Technoroll-Teskánd KSE 1-1 (0-1)

ZTE Aréna mögöti edzőpálya.

ZTE II.: Németh (Sinkó) - Király, Kámi (Dóczi), Bedővári, Jóna (Bolla) - Balabás (Dobos), Boros, Krivotsiuk (Mulasics) - Bedő R., Fábián, Györe. Edző: Koller Zoltán.

Teskánd: Pergel D. - Sipőcz (Gyarmati), Bedő M. (Bekő), Vert, Kiss P. - Kovács, Hetesi (Kiss Á.), Szinai (Nagy R.), Szabó (Lórántfy) - Bontó, Szökrönyös. Edző: Pergel Attila.

Gólszerzők: Bedő R., illetve Szökrönyös.

Koller Zoltán, a házigazda edzője azt mondta: az irreális körülmények mellett elégedett volt a mérkőzésen látottakkal, mint ahogy a felkészülés során csapata előmenetelével is.

- Az első félidőben minket támogatott a viharos szél, ekkor vezettünk, majd szünet után jobbára védekeztünk - fogalmazott a teskándiak mestere, Pergel Attila. - Továbbra is gyenge pont a játékunkban a helyzetkihasználás, a felkészülés alatt végig éreztük, hogy ezen még dolgoznunk kell. Ezzel együtt a csapat fejlődése megfelelt az elvárásaimnak.

A Nyugati-csoport harmadik zalai csapata, az FC Nagykanizsa vasárnap 11 órakor hazai pályán, a horvát harmadosztályú Kapronca ellen játssza utolsó téli előkészületi összecsapását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában