Több napon át versengtek

2023.01.09. 19:00

Tekeversenyt rendeztek Lentiben

Néhány nappal az új esztendő köszöntése után már versenyre hívták a tekéseket. Többnapos tekeversenyt hirdettek a Margaréta Tekézőben egyéniben és csapatban.

Korosa Titanilla

A Született feleségek csapata, Fórika Imola, Tompa Mónika, Sárkány Vera, Mehnert-Fehér Nikoletta

Fotó: Korosa Titanilla

Nem jellemző a lazsálás a tekésekre, legalábbis erre enged következtetni a résztvevők nagy száma. Összesen 21 csapat nevezett az újévi 60 gurításos tekekupára. A szervezők tájékoztatása szerint jó hangulatban teltek a verseny napjai, sok baráti beszélgetésnek, újévi koccintásnak és nem utolsó sorban sportszerű játéknak lehettek tanúi a résztvevők és a közönség. A már megszokott gárdák mellett több új csapatot is köszönthettek a megmérettetésen, Zalaegerszegről és környékéről például 7 együttes érkezett.

Az amatőr 3. helyezett Joó csapat 
Fotós: Korosa Titanilla

A versenyen amatőr és igazolt játékosok is szerepeltek, külön díjazták őket, illetve a hölgyversenyzőket. Egyéniben az igazolt férfi kategóriában Oswald Dániel lett az első, az amatőrök közt Hajas Róbert, a hölgyek közt pedig Monostori Anita teljesített a legjobban. A csapatok versenyét tekintve az igazolt férfiegyüttesek küzdelmét a Kertvárosi LSC nyerte Zalaegerszegről, az amatőrök közt a Vorhotai LSC lett a legjobb, szintén a vármegyeszékhelyről. A női csapatok közt pedig a helyi Született Feleségek formáció győzött.

A közeljövőben a tervek szerint egyhetes tekeversenyt szerveznek a Margarétában, melyre háromszor nevezhetnek az indulók és a legjobb eredmény számít majd a végén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában