Végre jöhet a tizedik torna

2023.01.03. 20:01

A hét végén a játéké lesz a főszerep a Szabadics Kanizsa Kupán

Két alkalom úgymond kimaradt, de 2023. január 7-8-án (újra) megrendezik a Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Kühne László

Három éve történt: az akkori torna egyik jelenete, de a kilencedik után mostanáig kellett várni, hogy a tizedik alkalommal is kiírják a kupát

Fotó: Szakony Attila

A nagykanizsaiak kedvelt és rangos „legújabb kori” teremfoci-versengése 2023 elején immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre – a 2020 januárjában megrendezett kilencediket követően.

A Szabadics Kanizsa Kupa szervezőbizottsága ezúttal öt csoportot alakított ki, a résztvevő csapatok száma pedig húsz. A találkozók helyszíne január 7-8-án a Tungsram-sportcsarnok lesz, s a meccsdömping január első szombati napján – a csoport-mérkőzésekkel - 8.30-kor rajtol, vasárnap pedig a program úgyszintén reggel fél kilenctől indul – elsőként a Tisztelet Kupa, később a főág továbbjutóinak csatározásaival. A torna sorsolását megtartották, így már ki is alakultak a négyesek.

A torna zárófázisa 8-án 14.40-kor kezdődik, mindez már a végső csatározást, az elődöntőket és helyosztókat foglalja magában, a döntőre pedig az előzetes időbeosztás szerint 18 órától kerülhet sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában