Kieséses párharcok

2022.11.26. 09:41

Teke BL: szombaton idehaza a ZTK-FMvas

A tekeszezonnak ugyan vége idehaza, azonban a nemzetközi kupákban most jönnek a kieséses párharcok első mérkőzései. A ZTK-FMVas férficsapata szombaton 13 órától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a német SKK Raindorf csapatát fogadja az első találkozójukon.

Kerkai Attila

Forrás: Pexels

A tét tehát a legjobb nyolc közé kerülés, és nem lesznek teljesen ismeretlenek egymásnak a szombati mérkőző felek. Mindezt Fehér László, a ZTK-FMVas edzője is kihangsúlyozta, és jó okkal.

– Amikor az NBC Kupában döntőt játszottunk Slavonski Brodban, akkor kikaptunk tőlük, és azt gondolom, hogy a nem kiemelt csapatok közül a legnehezebb ellenfelet kaptuk – vélekedett Fehér László, akinek csapata éppenséggel a kiemeltek táborát erősítette a sorsoláskor. – Az a véleményem, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, és már az első meccsen is szoros csatára számítok. Ezért lesz fontos, hogy lehetőleg minél több egyéni pontot szerezzünk, mert az még sokat jelenthet a végelszámoláskor. Mindenkire számíthatok, s remélem, hogy fel tudunk nőni a feladathoz. Az utolsó edzéseken mutatott forma alapján bizakodó vagyok. Azt gondolom, hogy összejöhet a 3800 körüli, illetve feletti csapatfa, ami azt is jelentené, hogy jó egyéni teljesítményeket nyújtanánk. Emellett számítok a nézőink biztatására is, hiszen ez sokat jelentett nekünk a múltban és most is fontos tényező a mérkőzéseinken – fogalmazott. 

A visszavágót december 10-én Németországban rendezik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában