Zárórendezvény

2022.09.01. 20:30

Idén is Zalában zárult a „Mozdulj, Balaton!”

Szombaton tartották meg a „Mozdulj, Balaton!” szabadidősport-sorozat zárórendezvényét a vonyarcvashegyi Lidó strandon.

Góth Imre

Népszerű volt a streetballtorna Fotó: Góth Imre

A szervezők idén nyolc héten át biztosítottak ingyenes sportolási lehetőséget a tónál pihenő vendégeknek. A programok ezúttal Somogy, Veszprém és Zala megye 34 településének 41 strandját érintették.

A szombati megnyitón Fekete-Páris Judit, a Balaton Fejlesztési Tanács gazdasági igazgatója elmondta: a sorozatot szeretnék megújítani, strandsportok éjszakájával, tematikus programokkal és vízi elemekkel kiegészíteni, illetve tavaszra és őszre is kiterjeszteni. A megújulás keretében idén már minden induló kapott részvételi érmet, illetve a rendezvénysorozatért hoszszabb ideje tevékenykedők elismerést is átvehettek. Ezek egyikét Vinczéné Polgár Andrea, a keszthelyi városi strand sportvezetője kapta. A Lidó strandot és az itteni lehetőségeket Pali Róbert polgármester mutatta be a vendégeknek. A Balaton legsportosabb települése díjat idén is Balatonfenyves érdemelte ki, a zalai tópart legsportosabb településének pedig Vonyarcvashegy bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában