Két újabb igazolást jelentettek be

2022.06.14. 09:13

Zalakerámia-ZTE KK: Németh Ákos marad, Zsíros Péter érkezik

Két újabb igazolást jelentette be a Zalakerámia-ZTE KK, illetve ebből az egyik tulajdonképpen hosszabbítás, hiszen Németh Ákos marad. Az új fiú Zsíros Péter, aki Szolnokról érkezik.

Kerkai Attila

Németh Ákos (fehérben) örül, hogy marad továbbra is Zalaegerszegen Fotó: Katona Tibor

A múlt héten a ZTE KK már bejelentette Keller Iván leigazolását, hétfőn pedig "párban" érkezett a hír: Németh Ákos és Zsíros Péter is a Zalakerámia-ZTE KK együttesét erősíti a jövőben. Németh Ákos az elmúlt szezonban is a kék-fehéreket erősítette, akivel sikerült újabb egyéves megállapodást kötni.
-szerettem volna maradni a legutóbbi szezon után, ami nem úgy sikerült, ahogy én és a csapatat is szerette volna - mondta Németh Ákos a klub honlapjának. - Mindenképpen motivál, hogy egy jobb szereplés részese legyek Egerszegen , ami egyben kihívás is. Nagyon várom a közös munkát Sebastjan Krasoveccel, hiszen tetszett az a koncepció, amit felvázolt. Azon kívül, hogy a szezon tényleg nem sikerült jól, jól éreztem a csapatnál és a városban is. Mindenképpen szeretnénk visszacsalogatni a nézőket, hiszen Egerszegen, a remek közönség előtt mindenki szeret játszani.

Zsíros Péter a Szolnoki Olajbányász csapatától érkezik Zalaegerszegre. A 28 esztendős, 199 cm magas játékos az elmúlt két szezonban erősítette a Tisza-partiakat, előtte négy szezonon át az Oroszlány csapatában játszott az amúgy szolnoki nevelésű kosaras. Sebastjan Krasoveccel, a ZTE KK vezetőedzőjével is együtt dolgozott az OSE-nál és Zsíros Péter is részese volt az oroszlányiak élvonalba jutásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában