Végre jöhetnek az osztályozós meccsek!

2022.05.31. 11:30

Szerdán Szentesen a Kanizsa Vízilabda

Az OB I. B-s vízilabda-bajnokságot győzelemmel zárta a második helyezett Kanizsa Vízilabda legénysége, mely szerdán az OB I. osztályozós párharcának első meccsét vívhatja Szentesen.

Khüne László

Balaska Dániel négy góllal járult hozzá a sikerhez Fotó: Gergely Sz.

Neptun VSC–Kanizsa Vízilabda 6-16 
(2-4, 0-4, 0-3, 4-5) 
Budapest. Jv.: Donauer, Truszka. 
Kanizsa Vízilabda: Ajkay-Takács – dr. Illés 1, Klár, Spitz 3, Szőke B. 3, Márkus, Balaska 4. Csere: Ambrusz (kapus), Solymosi, Vlaszák 1, Vass B. 1, Szávai, Balli, Gál S. 3. Edző: Regős Áron. 

A sereghajtó Neptun fogadta a már hosszú hetek óta az osztályozós meccseit fókuszában tartó Kanizsa vízilabda legénységét. A 4-2-es kanizsai vezetés után látszott eldőlni a találkozó a gólok száma alapján, a két kapott gól nélkül lehozott középső negyed után már csak az volt a kérdés, mennyivel győz a nagykanizsai klub legénysége. 

Szerdán pedig már Szentesen van jelenésük Regős Áron tanítványainak, akik 17 órától kezdik mérkőzésüket a Szentesi VK ellen az alföldi városban. 
Jók: az egész kanizsai csapat. 

Regős Áron: „A szezon utolsó bajnoki meccsét játszottuk a Neptun csapata ellen. Sikerült nyernünk, gratulálok a csapatnak a bajnokságban elért második helyhez, de itt még nem ér véget az utunk. Előttünk állnak az osztályozós mérkőzések, ezeken szeretnénk jól szerepelni.”  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában