A pozíció tavaly nyár óta betöltetlen volt

2022.05.02. 19:34

Dragóner Attila lesz a ZTE FC sportigazgatója

Hétfőn a ZTE FC bejelentette, hogy június elsejétől Dragóner Attila lesz az egerszegi klub sportigazgatója. A poszt Sallói István tavaly nyári távozása óta betöltetlen volt a klubnál.

Kerkai Attila

A hír annyiban újdonság, hogy hivatalosan most jelentették be, azonban a múlt héten már sejteni lehetett, hogy a korábbi kiváló futballista esetleg szerepet kap a kék-fehéreknél, hiszen a Paks elleni bajnoki mérkőzést  Zalaegerszegen  tekintette meg. A 47 éves, korábbi 28-szoros magyar válogatott védő idehaza játszott a Honvéd, a Stadler, a Sopron és a BVSC csapataiban is, ám idehaza leginkább a Ferencváros  labdarúgójaként   ismert, miközben külföldön  légióskodott a Fortuna Köln és a Vitória Guimaraes csapataiban is. 

Később az FTC utánpótlásában dolgozott, 2017-től pedig az NB II-es Soroksár ügyvezető-igazgatója volt. Júniusig a másodosztályú klub munkáját segíti még, utána  lesz hivatalosan is  a ZTE FC sportigazgatója. 

- Amióta megüresedett a poszt, azóta egy ilyen karaktert kerestem. Dragóner Attila mindenben megfelel azoknak a szakmai és emberi kvalitásoknak, amit elképzeltem erre a posztra. Attilától azt várom, hogy az utánpótlástól a felnőtt csapatig összefogja a szakmai feladatokat, és hogy még gördülékenyebb és szervezettebb legyen a munka a klubnál. Emellett természetesen irányvonalat is kell szabnia. – nyilatkozta a ZTE FC honlapjának  Végh Gábor, a klub elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában