Jól jön a szünet

2022.04.05. 21:01

Újabb magabiztos sikert könyvelhettek el a kanizsai pólósok, de volt megingás is

Újabb győzelmével közelebb került a második hely bebiztosításához a Kanizsa Vízilabda OB I. B-s csapata, a legyőzött ellenfél a Fehérvár VS volt.

Kühne László

Marnitz Gergő öt alkalommal talált be az ellenfél kapujába

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Kanizsa Vízilabda – Fehérvár VS 19-13 (5-2, 6-2, 7-4, 1-5) 
Nagykanizsa. Jv.: Gérnyi, Tóth Sz. 
Kanizsa Vízilabda: Ambrusz – Vass B. 4, dr. Illés 1, Szőke B. 4, Marnitz 5, Szávai 1, Márkus. Csere: Ajkay-Takács (kapus), Solymosi 1, Vlaszák 1, Klár 1, Balli, Gál S. 1. Edző: Regős Áron. 
 

Négy-nullára is ellépett már az osztályozós helyet megcélzó kanizsai vízilabda-együttes a fehérváriak ellen, s ugyan a vendégek igyekeztek zárkózni, de az esélyeknek megfelelően újra rákapcsolt a Kanizsa Vízilabda. Aztán 5-3 után meg sem álltak Vass Benedekék 11-3-ig. Ekkor már a második negyed vége felé tartottak, egy etappal később pedig már két számjegyű előnyük is megszokott lett. A záró felvonásban aztán a lendület kissé alábbhagyott, de biztosan könyvelték el az újabb három pontot. 
Jók: Marnitz, Szőke B., Vass B. 
 

Regős Áron: „Jól kezdtünk a fehérváriak ellen, három negyedig rendben volt a játékunk, de… Az utolsó nyolc perc teljesítménye akkor sem megengedhető, ha addig tízgólos különbséget sikerült kialakítanunk. Ez senki ellen nem fér bele, mivel négy negyednyi, maximális koncentráció szükséges. A kapott gólok száma sok, ezért kell végig összpontosítanunk, kilengések nélkül. Most szünetünk következik, amit kemény munkával fogunk tölteni, ezek után az Invictus, majd a Cegléd ellen folytatjuk tovább. Céljaink nem változtak, a második helyet tartanánk, és az osztályozón való jó szereplés van továbbra is fókuszban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában