Szokatlan időpontban

2022.04.29. 20:14

A ZTE FC II. szombaton játszik ezúttal

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának hétvégi, 33. fordulójában a zalai csapatok közül csak a ZTE FC II. játszik hazai környezetben.

Varga Andor

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Ráadásul szokatlan időpontban, szombaton (16 óra), hogy kitérjen a klub első csapatának vasárnapi bajnokija elől. A vendég pedig a Pápa, mely ugyan hetedik a tabellán, de utóbbi három meccsét elvesztette. Az egerszegiek köz­ben kétszer is nyertek, így talán nem túlzott elvárás a csapattal szemben egy újabb siker. 

Az utóbbi öt mérkőzéséből csak egyet megnyerő FC Nagykanizsa vasárnap (17 óra) a legjobb kieső helyen álló Komárom vendége lesz. A házigazda 3 pontra van a még bentmaradást érő 16. helytől, de beszédes, hogy zsinórban négy vereségen van túl, és utóbbi három fellépésén egy­aránt 4-1-re kapott ki. 

A sereghajtó pozíciót elfoglaló és sok sebből vérző Tarr Andráshidának jutott a legmagasabban jegyzett ellenfél: az egerszegiek vasárnap 11 órától a dobogó alsó fokát elfoglaló Veszprém otthonában lépnek pályára. Esélyeiket az sem növeli, hogy a házigazda hullámzóan teljesít, utóbbi négy meccsén két siker mellett kétszer is kikapott.  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában