Teremfoci

2022.03.04. 07:00

A rédicsi öregfiúk büntetőkkel nyerték a Kustán Kupát

A Kustán Kupa nemzetközi teremlabdarúgó-tornák sorozata 2019. novembere után folytatódott a hétvégén, a széria nyolcadik darabjával.

Kühne László

Egy pillanat az Almalé (zöld mezben)–Blackburry meccsről

Forrás: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap

Az Olajbányász-csarnokban lezajlott viadalon tíz csapat vetélkedett, élénk érdeklődés mellett. A helyi kispályás sorozatokból jól ismert csapatok mellé Rédicsről és a szlové­niai Lendváról érkeztek résztvevők. A mezőny tagjai két ötös csoportban kezdtek, majd az elsők a döntőben, a másodikok a bronzmeccsen léptek pályára, a többiek pedig a Vigasz Kupában folytathatták. 

 

A döntőben az előző két finálé ismétlődött: Rédics és Lendva feszült egymásnak, a győzelmet pedig 0-0 után hetesekkel (2-1) előbbi szerezte meg. A 3. helyen a Tip Top, míg a 4-en az Almalé végzett. A Vigasz Kupát a Mu-Vill nyerte meg, az Igazságügy-FC Kau, a Puncs-Znet, illetve a Hidrofilt előtt. Legsportszerűbb csapatként a Balckburry Nagykanizsát, illetve a Kustán és Társait köszönthették. 

 

A torna legjobb játékosa a Torcidából Prevel Grega lett, a legjobb kapusnak Kerese Róbertet (Rédics) választották, míg a gólkirályi címet 7 találattal Papp Gábor (Mu-Vill) szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában