Frissen Zalából

2022.02.02. 18:47

Elítélnek minden sportszerűtlen megnyilvánulást a kanizsai futsalosok

A Kanizsa Futsal Kft. kedden, lapzártánk után közleményben reagált az atrocitásokra, melyek a hétfői, Dunaújváros ellen a Kanizsa Arénában lejátszott NB II.-es mérkőzésen és utána történtek.

ZH

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Írtunk róla: a vendégek egyik játékosa a meccs alatt hergelte a hazai szurkolókat, a lefújás után pedig a buszra szálló vendégcsapatot símaszkos zalai drukkerek támadták meg. A történteket a rendőrség és a labdarúgó-szövetség is vizsgálja. A kanizsai klub közleménye leszögezi: elítélnek minden sportszerűtlen cselekedetet, akár játékosok, akár szurkolók részéről nyilvánul meg. Mint írták: a parkolóban történtekről utólag szereztek tudomást, és abban illetékesnek sem érzik magukat, lévén rendezőként csak a létesítményben felelnek a biztonságért. Ugyanakkor hozzáteszik: mindez nem történt volna meg, ha a Dunaújváros gárdája a számára kijelölt kijáraton hagyja el az arénát. A kanizsai klub mindenben segíti a rendőrségi vizsgálatot.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában