Mihael Rebernik érkezett

2022.01.24. 21:06

Lendváról érkezett az erősítés a ZTE FC-be

Újabb játékossal bővült a tavaszi rajt előtt a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapatának kerete, hiszen fél évre kölcsönbe érkezik Lendváról Mihael Rebernik.

KA

Mihael Rebernik fél évre ölt ZTE-mezt, egyelőre kölcsönbe érkezik a szlovéniai Lendváról Fotó: ZTE FC

Rebernik már nem teljesen ismeretlenül állapodott meg a klubbal a közös folytatásról, hiszen január eleje óta gyakorlatilag már a ZTE FC-vel készül. A csáktornyai születésű jobb oldali hátvéd a HNK Rijeka és a Slaven Belupo csapataiban is futballozott. Az NK 1903 Nafta együtteséhez a szomszédvár NS Murától érkezett 2019 nyarán. 

 

Mihael Rebernik érkezésével mindenképpen erősödött a védelem és nőttek a taktikai variációs lehetőségek is, hiszen Zoran Lesjak akár egy sorral előrébb is bevethető lesz – ha éppen ezt követeli meg az éppen aktuális ellenfél. 

 

Egy másik hétfői hír: a kék-fehérek bosnyák középpályása, Emir Halilovic 2023 nyaráig meghosszabbította a szerződését. 

 

A ZTE FC a tavaszi nyitányon szombaton a Paks otthonában szerepel. A héten már nem játszik felkészülési találkozót Waltner Róbert együttese – a pénteki, Lendva elleni edzőmeccs elmaradt –, hiszen sokan betegség után most térnek vissza a csapatba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában