Az élen zárják ezt az évet

2021.12.17. 18:26

Fontos mérkőzést nyert meg a Tungsram az elsőség szempontjából

A Tungsram SE NB II.-es férfi kézilabda-együttese az őszi szezon során mind jobban magára találva zárta az első helyen a küzdelmeket.

Kühne László

Szabó Gergely hét gólig jutott a Tungsramban

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Expressz Zálog Mecseknádasdi Spartacus SE–Tungsram SE Nagykanizsa 24-31 (9-16)
Mecseknádasd, 80 néző. Jv.: Maródi, Novák P.
Tungsram SE: Szabó M. 2 – Kovacsics 5/1, Szabó G. 7, Csalló 1, Hári 4, Péter 7/1, Baranyai 2. Csere: Gelencsér A. (kapus), Hajmási, Kiss G., Kozics 3. Játékos-edző: Csalló Ádám.
Jók: Szabó M., Péter, Szabó G.


A kanizsai férfi kézilabdázóknak fontos volt a félszezonjuk zárásaként a két pont megszerzése, mivel így tudták biztosan megőrizni elsőségüket az idény második szakasza előtt. Csalló Ádám, a kanizsaiak játékos-edzője a meccsel kapcsolatban külön is hangsúlyozta, hogy nagyon lényeges volt a győzelem számukra, hiszen így a tabella első helyéről várhatják a tavaszi szezont. Az első játékrészben remekül működött a védekezésük, és a kapusteljesítmény is sokat tett mindehhez.


Megnyugtató előnnyel fordultak a második félidőre, ugyanakkor a folytatásban közel sem voltak már annyira fegyelmezettek, időnként buta hibákat is vétettek támadásban. A győzelem viszont nem forgott veszélyben, így az NB II. Délnyugati csoport első helyéről várhatják a nagykanizsaiak a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában