Kakuk Levente bronzérmes lett

2021.12.22. 20:00

A ZTE-ZÁÉV tekézője, Gál Henrietta nyerte az országos bajnokságot

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a felnőtt tekézők idei egyéni országos bajnokságát. A seregszemléről a zalai színek képviselői két éremmel, köztük egy bajnoki címmel tértek haza.

Bedő István

Gál Henrietta a bajnoki dobogó legfelső fokán

Forrás: Zalai Hírlap

A viadalon egyéni, sprint és összetett egyéni számokban hirdettek végeredményt, megyénk két legjobb csapata, a ZTE-ZÁÉV TK, illetve a ZTK-FMvas is büszke lehet egy-egy dobogós helyezésre.

 

A hölgyek bajnokságát Kaposváron rendezték meg, ahol a ZTE-ZÁÉV színeiben Gál Henrietta a sprint számban összeszedetten és koncentráltan játszott, a végén pedig bajnoki címet ünnepelhetett.

 

A férfiak versenyét a fővárosban, a Ferencváros csarnokában bonyolították le. Itt is sprintben sikerült érmet szerezni egy zalai résztvevőnek, hiszen Kakuk Levente (ZTK FMVas) bronzérmes lett. Kakuk az egyéni versenyben ötödikként zárt, míg az összetett egyéniben azonos ütött fával, mint a harmadik (851), a negyedik helyen végzett.

 

A szenior korú tekések is országos bajnokságon vettek részt a hétvégén, méghozzá Tiszakécskén. Zalaiként itt is volt mire büszkének lenni: a nem igazoltak kategóriájában a zalaegerszegi Pais János 551 fával országos bajnok lett, Koltai László (516) pedig negyedikként végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában