Valami megszakadt…

2021.12.02. 19:40

A második szettig még jól tartotta magát a ZTE RK

A női NB II.-es röplabdabajnokságban a ZTE RK együttese a hetedik mérkőzését játszotta újoncként. Az ellenfelek a székesfehérvári MÁV Előre Akadémia fiataljai voltak.

Jóna István

Egy ejtéssel próbálkoznak az egerszegiek Fotó: Jóna István

ZTE RK–MÁV Előre

Akadémia 0:3 (-13, -6, -2)

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv: Szalai, Barnabás.

ZTE RK: Radóczi, Pete, Salzmann, Farkas Penzer, Bedő Tálos F. Csere: Horváth A., Tasnádi. Edző: Tomanóczy Tibor.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai gárda, és az első játszma elején fej fej mellett haladtak a csapatok. A szett felénél kiütközött a két csapat közti különbség, a pontosabban játszó fehérváriak elhúztak, és megnyerték a játékot. A második és harmadik játsz­mában aztán visszaesett a ZTE játéka, a vendégek könnyedén hozták a játszmákat, és végül megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Egy ejtéssel próbálkoznak az egerszegiek
Fotó: Jóna István

Tomanóczy Tibor: „Az első szett jó játékát követően valami megszakadt a lányoknál. Nem azt játszották, amit szerettünk volna. Néhány kivétellel nem volt meg bennük a megfelelő küzdés, így könnyen nyertek a vendégek.”

A ZTE RK hét fordulót követően szettnyereség nélkül áll a C csoport utolsó helyén. Legközelebb december 5-én az MTK együttesével játszanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában