NB III

2021.10.21. 19:06

FC Nagykanizsa: pénteken lehet új edző

Az FC Nagykanizsa vezetőedzője, Koller Zoltán és szakmai stábja a BVSC elleni szerdai vereség után elköszönt a csapattól, majd a klubvezetéssel is közölték: nem folytatják a munkát az NB III.-as együttes mellett.

Khüne László

Koller Zoltán után új idők jöhetnek Kanizsán Fotó: archív/SzA

Fotó: Szakony Attila

Néhány óra eltelte után már az exszakvezető is könnyebben tudott beszélni a történtekről:

– Már az Andráshida elleni meccs előtt közöltem a vezetőkkel: ha nem nyerünk, felállok, felállunk – elevenítette fel Koller Zoltán.

Koller Zoltán után új idők jöhetnek Kanizsán
Fotó: archív/SzA

Akkor a csapat győzött, ám az edző elmondása szerint az újabb, kaposvári vereség után már az FCN vezetése határozott meg a csapatnak és a szakmai stábnak bizonyos, minimálisan megszerzendő pontmennyiséget a következő találkozókra. Ezt követte az éllovas BVSC elleni 6-1-es hazai vereség.

– Mi most megléptük a távozást, bízom benne, hogy az utánunk következők ki tudják vezetni a csapatot a jelenlegi negatív szériából – fogalmazott Koller Zoltán. – Talán azzal jár jól mindenki, ha világossá tesszük: egyelőre nem érdemes túlzott elvárásokat támasztani a csapat szereplésével kapcsolatban. A klub anyagi helyzete ismert, sok játékos dolgozik, és szép számmal vannak olyanok, akik a nyáron érkeztek, beépítésük pedig még folyamatban van.

A klub vezetésétől megtudtuk: az új szakvezetőt pénteken jelentik be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában