női NB II

2021.10.14. 19:23

A Nova SE pontot hozott el Budaörsről

A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában a legutóbbi hétvégén ugyan nem rendeztek fordulót, de az ADA-Nova előrehozott mérkőzésen mégis pályára lépett, és idegenből hozott el egy pontot.

Kerkai Attila

A képen Szabó Zsuzsanna, a Nova játékosa szabadít fel egy korábbi meccsen. Szabóék most ponttal érkeztek haza

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Budaörs–ADA Nova 0-0

Budaörs, városi stadion, 70 néző. Jv.: Rózsa Á.

Nova SE: Sebők V. – Sóstai (Melles) , Horváth V. (Németh P.), Molnár, Köröcz, Gergelics (Kerek), Farkas, Szabó Zs., Szollár, Buncsák, Vitusz. Edző: Domján Péter.

A képen Szabó Zsuzsanna, a Nova játékosa szabadít fel egy korábbi meccsen. Szabóék most ponttal érkeztek haza
Fotó: Zalai Hírlap

A meccs esélyesei egyértelműen a hazaiak voltak, de a Nova kezdte jobban a találkozót, és az első 15 percben inkább a hazai térfélen pattogott a labda. Innentől fokozatosan javult a Budaörs játéka, és az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, kevés helyzettel, viszont nagy iram mellett. A második félidőben a hazaiak cseréik révén még jobban fokozni tudták a tempót, és próbálták megszerezni mindhárom pontot. A Nova ekkor már inkább a védekezésre összpontosított, ettől függetlenül volt pár ígéretes ellentámadása. A döntetlenre mindenképpen rászolgált a vendégcsapat.

Domján Péter: „Motivált csapattal érkeztünk Budaörsre, mivel javítani szerettünk volna a múlt heti fiaskón. Nagy elszántsággal kezdtük a mérkőzést, ami ellenfelünket is meglepte. Végig koncentrált volt csapatunk több egyéni kiváló teljesítménnyel, igazságos gól nélküli döntetlennel tértünk haza.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában