Frissen Zalából

2021.09.10. 14:15

ZTE KK: új támogató és bemutatkozik az új mez is

A Zalakerámia-ZTE KK férfi csapata pénteken szabadnapos volt a JAS-FBG 52. nemzetközi kosárlabda Göcsej Kupán, ám délben sajtótájékoztatót tartott.

Kerkai Attila

Stárics Kornél (balról) és Molnár Attila a sajtótájékoztatón írták alá a megállapodásukat

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Kerkai Attila

Két bejelentést is tett Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője, hiszen szponzori megállapodást írtak alá a BMT Mérnöki Zrt.-vel. Mint elhangzott, három éves megállapodásról van szó, amivel kapcsolatban Stárics Kornél úgy fogalmazott: fontosak ezek a hosszú távú megállapodások, hiszen így a klub is nyugodtabban tud tervezni.

Stárics Kornél (balról) és Molnár Attila a sajtótájékoztatón írták alá a megállapodásukat
Fotó: Kerkai Attila / Zalai Hírlap

- A BMT Mérnöki Zrt. neve is felkerül a csapat szerelésére és az új, a szezon során is használatos mezünk a szombati, Körmend elleni találkozónkon mutatkozik be – hallottuk az ügyvezetőtől. – Az új centerünk, Chris Harris, aki a Sopron ellen még nem játszott, hiszen orvosi teszteken vett részt, szombaton akár pályára léphet, hiszen a teszteken mindent megfelelőnek találtunk.

Molnár Attila, a BMT Mérnöki Zrt. vezérigazgatója a szerződés aláírása után elmondta, olyan osztályba járt iskolába, ahol általában mindenki kosárlabdázott, hiszen Farkas Sándor volt a testnevelő. A sportág szeretete tehát adott volt, és mostantól a cége immár hivatalosan is támogatójává vált a ZTE KK révén a kosárlabdának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában