Frissen Zalából

2021.09.01. 19:06

Tartalékosan is méltó ellenfele volt az ADA Nova a Csepelnek

Bemutatkozott a női labdarúgó NB II-ben az ADA Nova együttese, amely a nyitányon kétgólos vereséget szenvedett Csepelen. A hét végén hazai pályán zalai rangadó következik számára, hiszen a ZTE FC-t fogadja.

Kerkai Attila

Varga Laura cselez csepeliek között

Forrás: ADA Nova

Csepel SC–ADA Nova 2-0 (0-0)

Budapest, Hollandi út, 70 néző. Jv.: Álló T.

Nova: Sebők V. (Andor T.) – Sóstai, Horváth V., Szentes C. (Kerek), Molnár, Luczi, Varga (Németh), Szabó, Gyenese, Szollár, Buncsák. Edző: Domján Péter.

Gólszerzők: Helly (57.), Horváth E. (79).

A magyar női labdarúgás második vonalának abszolút újonca, a Nova az első játékrészben kiegyenlített küzdelmet vívott. A második félidő derekán szerzett vezetést a Csepel, majd a Nova futott az eredmény után, míg a hazaiak előtt nagyobb területek nyíltak. A jó iramú, sportszerű mérkőzés hajrájában a Csepel eldöntötte a pontok sorsát.

Varga Laura cselez csepeliek között
Fotó: ADA Nova

Az ADA Nova vasárnap hazai pályán is bemutatkozik. A ZTE FC lesz a vendég, mely Nován kezdi meg az új szezont, hiszen az első fordulóban szabadnapos volt a csapat.

Domján Péter: Újoncként látogattunk a rutinos Csepelhez, és tudtuk, hogy az első idegenbeli mérkőzés nehéz lesz. Ráadásul több meghatározó játékost is nélkülözni kellett. Összességében tartalékosan is méltó ellenfelek voltunk, az első félidő alapján meglepetés is születhetett volna. Minden elismerés jár a lányoknak, küzdöttünk, de győzött a rutin. Hétről hétre jobb teljesítményt nyújtunk majd, és ez eredményekben is meg fog mutatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában